Meld je winkel aan!

Past jouw winkel in onze gids? Stel je hier voor.

Waar bevind jouw winkel zich?

6 + 8 =

Boetiek Gids is altijd op zoek naar nieuwe lifestyle winkels! Heb je een leuke winkel die er goed in zou passen? Vul dan het contactformulier in.

Wat maakt het adverteren in onze gids zo aantrekkelijk voor jouw boetiek?

Nieuwe Klanten

Onze gids trekt jaarlijks vele nieuwsgierige bezoekers aan die specifiek op zoek zijn naar bijzondere boetieks. Door te adverteren in de Boetiek Gids vergroot je jouw zichtbaarheid en trek je nieuwe klanten aan die anders misschien aan jouw winkel voorbij zouden lopen.

Betaalbare Advertenties

We geloven in eerlijke kansen voor alle ondernemers, groot en klein. Daarom bieden we advertentiemogelijkheden die vriendelijk zijn voor het budget van een zelfstandige ondernemer, zonder concessies te doen aan de exposure die je verdient.

Persoonlijk Contact

Bij de Boetiek Gids hechten we waarde aan persoonlijk contact. We begrijpen de uitdagingen waarmee kleine ondernemers worden geconfronteerd en willen jouw verhaal begrijpen om het op de best mogelijke manier te delen. Onze communicatie is eerlijk, transparant en gericht op het ondersteunen van jouw succes.

15 Jaar Ervaring

Als vaste waarde in de markt hebben we bewezen dat we duurzaamheid en relevantie bieden. Gedurende vijftien jaar hebben we de evolutie van de retailsector meegemaakt en hebben we onze gids aangepast aan de behoeften van zowel ondernemers als consumenten.